Ajankohtaista

Skräpflak / Vaihtolavat 2023

15.05.2021 klo 13:17

Astia muovipakkauksille

13.06.2019 klo 20:35

Oy Byviken Ab:n järjestyssäännöt

Ranta-alue, laiturit ja pysäköintialue ovat yksityisaluetta, joka on tarkoitettu ainoastaan Oy Byviken Ab:n osakkaille ja venepaikan haltijoille.

 

Pysäköinti on sallittu ainoastaan varsinaisella pysäköintialueella, ei ranta-alueella. Alueella on pysäköintikieltotaulut ja sallittu pysäköinti on ilmoitettu lisäkilvin. Venetrailereita tai peräkärryjä ei saa säilyttää pysäköintialueella. Virhepysäköinneistä tullaan perimään pysäköintivirhemaksut kunnan pysäköintivalvojan avustuksella.

 

Satama on tarkoitettu veneille, joiden enimmäismitta on 5 x 2 metriä. Kiinnitä vene kunnolla omalle paikalleen moottori alhaalla. Veneen omistaja vastaa veneestä ja sen kiinnityksestä.

Kiinnittyminen laiturin päähän tai numeroitujen paikkojen ulkopuolelle on kielletty, kuten myös omien varusteiden kiinnittäminen laitureihin.

 

Veneiden talvisäilytys pysäköintialueella on sallittu 1.10. - 15.5. välisenä aikana.

 

C-laiturin uloin pää ei ole tarkoitettu kiinnittymistä varten. YLE saa käyttää sitä ainoastaan vieraidensa hakemiseen / viemiseen. Muina aikoina Oy Byviken Ab:n osakkaat voivat käyttää sitä lastaukseen.

 

Asiaton oleskelu Oy Byviken Ab:n alueella on kielletty, samoin uiminen ja kalastaminen.

 

Aja hiljaa Kylälahdessa, jotta et häiritse naapureita ja jotta peräaallot eivät vahingoittaisi veneitä ja laitureita. Vahinkojen välttämiseksi aja korkeintaan 5 solmua (n. 10 km/h) satama-alueella ja sisääntuloväylällä. Samat säännöt koskevat autolla ajamista  - aja hiljaa!

 

Yhtiön jätesäiliö on normaalijätteitä varten, eli siihen ei saa tuoda ongelma-, rakennus- tms jätteitä. Henkilö, joka rikkoo tätä sääntöä vastaan voidaan velvoittaa maksamaan siitä johtuva ylimääräinen jätteidenkäsittely. 

 

Veneiden maalinpoisto tai maalaus, samoin kuin moottoreiden huolto yhtiön alueella on ehdottomasti kielletty. Nämä toimenpiteet aiheuttavat ympäristöhaittoja, jotka edellyttäisivät maalipölyn, -hilseen, -purkkien, öljyjen tms ongelmajätteiden asianmukaista keräilyä, jota ByvikenIssä ei ole.